Gran Canaria 2008!

Gran Canaria 2008

Conny och mogge var med som assistenter, samt Mor och det var gruppresa med Hand i hand, deras brukare och assistenter. Jag, mina assistenter och mor hyrde bil denna gången också och körde själva runt på Gran Canaria!

Morgan! "Mogge!"

Conny som fixar med sina saker!

Guldfiskdammen på hotellet!

Mor!

Hade med "Fly med vinden" som jag läste! Det är en spännande och intressant bok om Rävar på Irland och deras liv och tillvaro!

Samt hade med mig en av mina Rävmjukisar!

Några bilder från hamnen i Mogán!

Conny och jag körde över till Engise och kollade runt lite, jag såg en skylt utanför ett hus och tolkade den direkt till Furry men när jag gick in så var det inte alls något Furmeet där, utan de sålde kläder av märklet "Wolf" (varg på engelska) och därför hade de en tass på ett staffli utanför!

Biltur till Lass Palmas!

Siux City som tyvärr var stängt! Hade annars velat se Indianshow!

När vi skulle åka hem och närmade oss flygplatsen utanför Lass Palmas så kom 2 stycken F-22 Raptor på låg höjd och landade! Det var häftigt att få se dem IRL!

När vi taxade ut för Take Off så såg jag dem stå utanför NATO-Hangarerna!

Skapa din hemsida gratis!