Gran Canaria 2005!

Gran Canaria 2005

Reste första resan till Gran Canaria med buss till Köpenhamn och flyg från Kastrup till Lass Palmas. Buss från Lass Palmas till Mogán där vi checkade in på det fantastiska hotellet Cordeal Playa Mogán! 

COCKPIT I PLANET MED TYDLIGA SKÄRMAR SOM VISAR ALL VIKTIG INFORMATION!

Marcus "Uttern" Svensson var med som assistent och min mor, samt att det var gruppresa med Hand i hand och deras brukare och assistenter!

THE PAWSOME POOLOMRÅDE!

Här sitter jag och läser Furryserier och njuter av min semester!

Stormtrivdes på Cordial Playa Mogán!

Att krama en palm måste man ju bara göra när man är på Gran Canaria!

Lite bilder från hotellområdet och hotellet!

Den fantastiska maten på hotellet!

TV på rummet med inbyggd DVD-spelare! Riktigt lyxigt att ha med egna filmer att titta på!

JANNE FREAKADE UR!

Stormtrivdes på min solsemester till Gran Canaria, dock när jag kom hem till kalla Sverige igen så berättade jag för Janne om min semester med Hand i hand, fast Janne då som är engagerad för hemlösas rätt i samhället och engagerad i Centerpartiet - tyckte att det var skandal att vi i Hand i hand åkte iväg och vräkte oss på lyxhotell när det finns människor i Sverige som inte har tak över huvudet eller mat på bordet och han blev väldigt upprörd över det, han tyckte att vi skulle campat i skogen istället för att åka iväg till Gran Canaria och bo på lyxhotell, till saken hör ju att flera av brukarna i Hand i hand har stora funktionshinder, de äter genom slang och sitter i permobil för de är förlamade. Cordeal Playa Mogan är handikappanpassat för de mesta stora funktionshinder också som inga trösklar, tolatterna är anpassade och hissar och hjälpmedel för att ta sig i och ur poolen. Janne resonerade dumt - att en permobil är en lyxbil som man får av staten om man har en diagnos

Dock erbjöd jag Janne att följa med som assistent till nästa resa och då tackade han inte nej, utan tyckte det var helt okej att "vräka sig på lyxhotell när människor i Sverige inte har tak över huvudet eller mat på bordet!" - Om Hand i hand betalade hans semester.

Skapa din hemsida gratis!