Gran Canaria 2007!

Gran Canaria 2007


Conny och Janne var med som assistenter denna gången och Mor, samt andra brukare och deras assistenter från Hand i hand.

Vi hyrde egen bil och åkte runt med, den fick vi redan på flygplatsen och körde motorvägen ner längst kusten till Mogán! Bilen var rena "Star Trek Bilen" med en massa smarta tekniska finesser och man startade med att stoppa en grej i ett hål som en USB-sticka och trycka på en knapp så startade bilen. Bilen hade klimatanläggning och CD-spelare samt digitala instrument!

Kul att vara tillbaks på Gran Canaria!

Nu när vi hade egen bil så kunde vi köra runt mycket mer och kolla på saker istället för att bara åka dit turistbussarna gick!

Vi såg dinosaurier, nej inte riktiga utan i plast fast i naturlig storlek!

Vi besökte även en stor och väldigt fin kyrka, tänkte gå in men så såg vi att de hade begravning i kyrkan och ville inte störa, men här är bild på kyrkan!

Och ett stort kors framför kyrkan!

Vi besökte även en restaurang uppe i bergen där det var flera Hundar och det uppskattade verkligen jag!

En annan dag så besökte vi en restaurang som serverade både Svensk och Engelsk mat! där satt vi länge och hade trevligt!

Uppe i bergen finns en skog som heter "Pinjeskogen" och där är extra stora kottar så vi åkte dit så jag fick plocka några kottar!

Party på kvällen!

Här är kottarna och det jag köpt på Gran Canaria med hem till Sverige!

Skapa din hemsida gratis!